Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


halfbike white

halfbike white
 • halfbike white
 • halfbike white
 • halfbike white
 • halfbike white
 • halfbike white
 • halfbike white
 • halfbike white
169 990 Ft

A Halfbike egy új típusú jármű, ami arra hivatott, hogy felébressze benned a mozgás természetes ösztönét. A kerékpározás és a futás kombinációja, melynek alapja a klasszikus kerékpározás vezetési mechanizmusa, számos ponton újragondolva. A végeredmény egy teljesen új élmény!

Mivel a Halfbike-ot kizárólag állva használod, közelebb kerülsz a természetes sétáláshoz. Nem csak a kezeiddel, de az egész testeddel irányítod a járművet, ami teljesen új módon edzi egyszerre az egyensúlyérzékedet és reflexeidet. Hatással van arra, ahogyan a mozgást érzékeled és fejleszti a koncentrációkészséged. Célunk, hogy egyszerre találd meg benne a kikapcsolódás és sportolás örömét!

A Halfbike kompakt és könnyű, ezáltal bárhova magaddal viheted. Félbehajtható, a legtöbb tömegközlekedési eszközön könnyen, praktikusan szállítható. Elfér egy autó csomagterében, egy szekrényben, vagy az íróasztalod alatt is. Akár a lépcsőn is könnyűszerrel felviheted, hiszen súlya nem éri el a kilenc kilógrammot. A Halfbike tökéletesen elfér minden olyan helyen, amely egy átlagos kerékpár számára kicsi lenne.

A Halfbike merőben más, új élményt jelent a hagyományos kerékpáréhoz képest, de hidd el, valószínűleg pont ez a különbség teszi majd izgalmassá számodra a használatát. Ajánljuk, mert praktikus, mert fejleszt és eközben nagyszerű szórakozást is nyújt!
 • Méretek: A vezető súlyától és magasságától függően három méretben:
  S – azoknak akik magassága 150 és 165 cm közé esik (4’11” to 5’5”)
  M – azoknak akik magassága 165 és 183 cm közé esik(5’5” to 6’0”)
  L – azoknak akik magassága 183 és 193 cm közé esik (6’0” to 6’4”)

  Súly: 8,5 Kg

  Normál méretek:
  Magasság: 110 cm
  Hosszúság: 100 cm
  Szélesség: 34 cm

  Összehajtott méretek:
  Magasság: 52 cm
  Hosszúság: 105 cm
  Szélesség: 34 cm

  Súlyhatár: A vezető súlya legfeljebb 95kg lehet.

  Váz:
  A váz lézerrel kivágott, aerospace osztályú alumínium. Ez könnyűvé de mégis elég erőssé teszi ahhoz, hogy kiállja a sok éves használatot. Miután elkészül a váz, a festőműhelybe küldjük ahol erőbevonat kerül rá. Autóiparban használatos festékekkel dolgozunk, tehát a tartósság garantált.

  Tengely:
  Hosszas tervezési és tesztelési folyamatokon mentünk keresztül, mire olyan csapágyat sikerült tervezni ami úgy illik a Halfbike-ra, mint egy kesztyű. Először egy egyszerű mountanboard csapágyát használtuk a célra, de a korlátai hamar kiütköztek. Szóval megterveztük a saját darabunkat, amely sokkal jobban illeszkedik a termékhez, és saját beépített fékrendszere van.

  Kormány:
  A kormány jó minőségű, vízálló, rétegelt nyírfalemezből készül. Az alumíniumhoz képest sokkal könnyebb, plusz ad egy szép hajlást a kormánynak, ami tökéletesíti a vezetést. Kifejlesztettünk egy új technológiát is, amivel bevonva a nyírfa ellenáll az esőnek és a napsütésnek is.

  Kerekek:
  Három kerék Sturmey Archer –tól, európa egyik fő gyártójától, több mint száz éves tapasztalattal kerékgyártásban. Meggyőződésünk, hogy az egyik legjobb termék a piacon, és kibírja a több éves használatot mindenféle karbantartás nélkül is.

  Középcsapágy és pedálok:
  A középcsapágy alumíniumból készült, üreges tengellyel, mely kifejezetten a hegyi kerékpárokhoz használatos. Csúcsminőségű pedálok és egyedi tervezésű alsó tartók kombinációjával, melyeket nagy terhelésre terveztünk, a Halfbike egy szilárd, megbízható rendszer.

  Gumik:
  Mind a külső, mind a belső gumik a Schwalbe – tól érkeznek, egy ugyancsak jól ismert európai gyártótól.
 • Cikkszám
  2010203
Webáruház készítés